Добредојдовте во Младински Клуб – Штип!

Младински Клуб е место каде младите луѓе имаат можност да се изразат, да се образуваат и да креираат заедно. Ние сме заедница на визионери, креативци и активисти кои се посветени да го направат светот подобар. Со страст и посветеност, работиме на разностраните аспекти на животот што влијаат на нас, нашето опкружување и нашето иднинско насокување. […]