ВОЛОНТИРАЈ И ТИ

Волонтирај и ти” е младинска иницијатива што се спроведува во склоп на Летната Младинска Академија 2023 „Животни вештини за млади лидери” организирана од Сојузот за Младинска Работа. Во оваа иницијатива се планирани три волонтерски активности во Неготино, Прилеп и Скопје, со цел младите да се вклучат и да научат повеќе за волонтирањето при спроведување на […]

Добредојдовте во Младински Клуб – Штип!

Младински Клуб е место каде младите луѓе имаат можност да се изразат, да се образуваат и да креираат заедно. Ние сме заедница на визионери, креативци и активисти кои се посветени да го направат светот подобар. Со страст и посветеност, работиме на разностраните аспекти на животот што влијаат на нас, нашето опкружување и нашето иднинско насокување. […]

Активности

Младинска работа Волонтерство и активизам Здравство и социјални прашања Институционален развој и организациско јакнење