ВОЛОНТИРАЈ И ТИ

Волонтирај и ти” е младинска иницијатива што се спроведува во склоп на Летната Младинска Академија 2023 „Животни вештини за млади лидери” организирана од Сојузот за Младинска Работа. Во оваа иницијатива се планирани три волонтерски активности во Неготино, Прилеп и Скопје, со цел младите да се вклучат и да научат повеќе за волонтирањето при спроведување на […]